Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Werving & Selectie

Door goed af te stemmen op jouw wensen , vinden wij de professionals die jij zoekt voor een langere tijd

Trends

Organisaties passen zich voortdurend aan. Om hun doelen te realiseren, is er ook behoefte aan medewerkers die voor langere tijd bij je blijven. Tegelijk is talent schaarser beschikbaar en moet je een behoorlijke inspanning doen om de juiste mensen aan boord te krijgen. Belangrijk is ook dat die nieuwe collega’s in het team passen; ze werken immers steeds vaker samen aan de gewenste resultaten.

Verbinding

Wij vinden professionals in sleutel posities in IT, Digitale Business en Security. We maken de verbinding tussen de opdrachtgever en de professional, mede gebaseerd op concrete praktische kennis en ervaring. Afgestemd op de behoeften van de werkgever, passend bij de wensen van de kandidaat. Wij stellen selectief professionals voor. Uit ons netwerk of op basis van Executive Search.

Relaties bouwen

We gaan voor lange termijn relaties. Zowel met de opdrachtgever als met de professional. Onderdeel daarvan is o.a. dat wij óók de voor jou geworven medewerker in vaste dienst en jezelf gedurende de eerste periode begeleiden. We praten samen over de voortgang. Wij willen graag bijdragen aan jullie langdurige samenwerking en gezamenlijk succes!

Een andere aanpak

(Leidinggevende) Professionals vinden en inzetten met de juiste kennis en ervaring. Die bijdragen en aansluiten bij het DNA van jouw organisatie. Talent is schaarser beschikbaar. Het maken van de juiste match gaat veel verder dan het -snel- aanbieden van een C.V., vinden wij.

Een heldere aanpak in 7 logische stappen.

Meer weten?

Ben je benieuwd naar de persoon achter Two Integrate? Neem dan contact op met Frank Aarts via +31 6 520 44 533 of mail naar frankaarts@twointegrate.nl. Kijk ook eens naar mijn LinkedIn profiel.

  • Oriëntatie, wat wil de klant organisatie bereiken.

  • Welke kennis en ervaring ondersteunt dat?

  • De juiste professionals zoeken en vinden.

  • Kwalificeren kandidaten door persoonlijke gesprekken.

  • Geschikte mensen stellen we voor; zij schrijven zelf een motivatie.

  • Wij trekken referenties na en ondersteunen bij de overeenkomst.

  • We begeleiden (interim) professional en werkgever om de kans op succes te vergroten.

Enkele van onze tevreden klanten