Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Data & Analytics

De vraag naar DATA specialisten groeit sterk de komende jaren

De juiste keuze

Wil jij je oriënteren op de mogelijkheden die passen bij jouw persoonlijke groei en kansen in de toekomst? Wij investeren voortdurend in het bouwen van een relatie met vakmensen op het gebied van Data & Analytics. Duidelijk dat de behoefte in dit domein sterk groeit. Wij willen van jou weten wat je volgende stap is. Wij kijken waar kansen voor je zijn in ons zakelijk netwerk voor zowel vaste functies als interim opdrachten.

Jou helpen

Mogelijk kunnen we jou verder helpen, nu of in de toekomst. Helpen met het vinden van een passende werkomgeving die bij jou en je volgende stap past. Waar je met veel werkplezier aan de slag gaat en je verder kunt ontwikkelen. Jij geeft aan wanneer je er aan toe bent. Wij werken doorgaans met kandidaten die een afgeronde HBO of WO opleiding hebben of vergelijkbaar niveau en tenminste 7 jaar relevante werkervaring.

Focusgebieden

Op het gebied van Data & Analytics bouwen wij voortdurend aan een netwerk van ervaren specialisten. De aanpak komt overeen met Talent Acquisition. Jij hebt de keuze wanneer je in beweging wilt komen. Onze focus vind je hieronder.

Sleutelposities in DATA
Bijvoorbeeld data engineers en data scientisten.

Analytics
O.a. rollen als business analist, data analist en BI consultant.

Voor Data & Analytics specialisten
Wij willen ons steeds verder specialiseren in dit domein. Help ons door je wensen kenbaar te maken.

Interesse?

Ben jij geïnteresseerd in hoe wij voor jou de beste match kunnen maken of je op weg helpen? Neem dan contact met ons op. Je kunt, als je wilt, via het contactformulier op deze pagina je CV doorsturen. Dan bellen wij jou!

Neem contact op zodat we jouw beste match kunnen vinden.

Meer weten?

Ben je benieuwd naar de persoon achter Two Integrate? Neem contact op met Frank Aarts via +31 6 520 44 533 of mail naar frankaarts@twointegrate.nl. Kijk ook eens naar mijn LinkedIn profiel.

  Je naam*

  Je e-mailadres*

  Je telefoonnummer*

  Onderwerp

  Wat kunnen we voor je doen?

  Wil je jouw CV toevoegen?

  Toegestane bestanden: .doc, .docx of .pdf (maximaal 2 MB).
  De velden met een * zijn verplicht.