Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Zorgen dat er iets gebeurt

Dank je wel voor je interesse!

Two Integrate bestaat sinds 2001 en is een initiatief van Frank Aarts. Ik leid en coördineer alle activiteiten om jou te helpen. Bij de invulling van een vacature of bij het vinden van een passende uitdaging. Elk vraagstuk vereist andere (management) competenties. Afhankelijk van de aard en omvang van de opdracht, werk ik deze zelf of in samenwerking met mijn partners uit. Door het uitgebreide netwerk vind ik altijd een passende oplossing of de juiste mensen voor je.

Op basis van een brede, jarenlange ervaring op managementniveau, zowel in de business als bij IT- en zakelijke dienstverleners, ben ik een gesprekspartner op alle niveaus en sta jou graag bij in je keuzes.

Doen wat nodig is met een open en mensgerichte benadering.

Hard voor de zaak, hart voor de mens

Klanten en medewerkers zijn de peilers waarop elke organisatie draait. Luisteren, doorvragen, snel anticiperen op een vacature; de beste match maken. Tegelijk bouwen we voortdurend aan een netwerk van gekwalificeerde, ervaren professionals. In beide gevallen lever ik graag mijn bijdrage. Ook in complexe trajecten. Met mijn open, directe en mensgerichte benadering ga ik het gesprek met je aan. Ik weet kansen en mogelijke probleemgebieden snel te identificeren.

Meer weten?

Bent je benieuwd naar de persoon achter Two Integrate? Neem dan contact op met Frank Aarts via 06 520 44 533 of mail: frankaarts@twointegrate.nl. Of kijk naar mijn LinkedIn profiel.