Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Talent Acquisition

Moeilijker te vervullen vacatures vragen om voortdurende aandacht voor talent

Trends

In jouw strategie kijk je vaak naar de langere termijn. Realiseren vraagt om planning. Hieruit komt ook je behoefte voort om op een later tijdstip de juiste specialisten, leiders of toekomstige executives te vinden. Je wilt goed afstemmen op je dynamische zakelijke behoeften. Over en weer waarde creëren. Er voor zorgen dat deze talenten langere tijd bij je blijven en helpen de strategie te realiseren.

Verbinding

Om aan de toekomstige werving bij te dragen, is Talent Acquisition een optie. Je richt je vroegtijdig op het potentieel voor de toekomst, waarbij je een positieve ervaring bij de kandidaten wilt laten ontstaan. Vinden, verleiden en betrekken. Behoeften over en weer goed matchen. Begeleiden bij on-boarding en afspreken wie de buddy van de nieuwe medewerker wordt.

Relaties bouwen

Talent Acquisition vraagt om voorbereiding en kost veel tijd. Wij hebben al ervaring met het opbouwen van een dergelijke talenten pool en het benaderen van niet actief zoekende kandidaten. We bouwen een relatie met hen op en bespreken open hun mogelijke volgende stap. We zoeken naar aansluiting bij hun wensen. Als jij ook wilt bouwen aan zo’n pool, laat het ons even weten.

Een andere aanpak

(Leidinggevende) Professionals vinden en inzetten met de juiste kennis en ervaring. Die bijdragen en aansluiten bij het DNA van jouw organisatie. Talent is schaarser beschikbaar. Het maken van de juiste match gaat veel verder dan het -snel- aanbieden van een C.V., vinden wij.

Een heldere aanpak in 7 logische stappen.

Meer weten?

Bent je benieuwd naar de persoon achter Two Integrate? Neem contact op met Frank Aarts via +31 6 520 44 533 of mail naar frankaarts@twointegrate.nl. Kijk ook eens naar mijn LinkedIn profiel.

  • Oriëntatie, wat wil het (management)team of de organisatie bereiken.

  • Welke kennis en ervaring kan dat ondersteunen?

  • Hoe gaan we de juiste professionals vinden, welke kennen we al?

  • Kwalificeren kandidaten door persoonlijke gesprekken.

  • Geschikte mensen stellen we voor; zij schrijven zelf een motivatie.

  • Wij trekken in overleg referenties na en ondersteunen bij de overeenkomst.

  • Gedurende langere tijd begeleiden we om de kans op succes te vergroten.

Enkele van onze tevreden klanten