Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Management

“It’s the manager” – pak jij je rol als leider?

De juiste keuze

De snelheid waarmee veranderingen plaatsvinden, vragen veel van jouw capaciteiten als leider. Ben je op zoek naar een nieuwe baan of interim opdracht? Wil jij je oriënteren wat de mogelijkheden zijn die passen bij jouw persoonlijke groei en kansen voor de toekomst?  Wij willen geschikte (leiding gevende) professionals graag beter leren kennen en gaan het gesprek met jou aan. Ook voor jou is het steeds belangrijker de juiste keuzes te maken, we horen je graag uit over je ervaringen en ambities!

Jou helpen

Mogelijk kunnen we je verder helpen, nu of in de toekomst. Met het vinden van een passende werkomgeving waarin jij tot je recht komt. Waar je met veel werkplezier aan de slag gaat en je verder kunt ontwikkelen. Of door contact met professionals die je persoonlijk kunnen begeleiden in je ontwikkeling. Wij werken doorgaans met kandidaten die een afgeronde HBO of WO opleiding hebben of een vergelijkbaar niveau met tenminste 7 jaar relevante werkervaring.

Focusgebieden

Mede gebaseerd op onze eigen praktische ervaringen vind je hieronder meer over onze focusgebieden in management rollen.

Sleutelposities in IT en Digitale Business
Wij bemiddelen o.a. regie managers; digitale business leiders; project-, programma- en verander managers; CIO’s en IT managers.

Andere managementrollen
Naast de “digitale rollen” ondersteunen wij ook vaak in het vinden van commercieel-, algemeen- en financieel management

Voor interimmers
Opdracht via je eigen netwerk? We kunnen je ook ondersteunen met contracten, als sparring partner of met administratie.

Interesse?

Ben jij geïnteresseerd in hoe wij voor jou de beste match kunnen maken of je op weg helpen? Neem dan contact met ons op. Je kunt, als je wilt, via het contactformulier op deze pagina je CV doorsturen. Dan bellen wij jou!

Neem contact op zodat we jouw beste match kunnen vinden.

Meer weten?

Ben je benieuwd naar de persoon achter Two Integrate? Neem contact op met Frank Aarts via +31 6 520 44 533 of mail naar frankaarts@twointegrate.nl. Kijk ook eens naar mijn LinkedIn profiel.

  Je naam*

  Je e-mailadres*

  Je telefoonnummer*

  Onderwerp

  Wat kunnen we voor je doen?

  Wil je jouw CV toevoegen?

  Toegestane bestanden: .doc, .docx of .pdf (maximaal 2 MB).
  De velden met een * zijn verplicht.