Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Interim & Detachering

We selecteren uit ons kwalitatief groot netwerk  de beste professionals en stellen die aan je voor

Trends

Meer effectiviteit en flexibiliteit, focus op kernactiviteiten en zoeken naar nieuwe vormen van samenwerking. Ze hebben invloed op de inrichting van organisaties en hun dienstverlening. Dat maakt het vaak lastig om tijdig voldoende mensen aan boord te hebben met de juiste kwalificaties. Tijdelijk capaciteit of kennis inzetten, kan een oplossing zijn om snel resultaten te boeken.

Verbinding

Bij ons kan je terecht voor sleutelposities in IT, Business en Data. Op medior en senior niveau. Wij schakelen snel en maken de verbinding tussen de opdrachtgever en de professional. We zijn in staat om goed te kwalificeren wat nú het beste bij je wensen past en communiceren daar open over. We stellen de best passende interim professionals aan je voor.

Relaties bouwen

Wij gaan voor lange termijn relaties. Zowel met de opdrachtgever als met de professional. Ook als de bijdrage van kortere duur is. Onderdeel daarvan is dat wij jullie zowel voor als tijdens de inzet van de interim professional begeleiden. Er samen voor zorgen dat de verwachtingen en resultaten helder zijn, waardoor de kans op succes wordt vergroot.

Een andere aanpak

(Leidinggevende) Professionals vinden en inzetten met de juiste kennis en ervaring. Die bijdragen en aansluiten bij het DNA van jouw organisatie. Talent is schaarser beschikbaar. Het maken van de juiste match gaat veel verder dan het -snel- aanbieden van een C.V., vinden wij.

Een heldere aanpak in 7 logische stappen.

Meer weten?

Ben je benieuwd naar de persoon achter Two Integrate? Neem dan contact op met Frank Aarts via +31 6 520 44 533 of mail naar frankaarts@twointegrate.nl. Kijk ook eens naar mijn LinkedIn profiel.

  • Oriëntatie, wat wil de klant organisatie bereiken.

  • Welke kennis en ervaring ondersteunt dat?

  • De juiste professionals zoeken en vinden.

  • Kwalificeren kandidaten door persoonlijke gesprekken.

  • Geschikte mensen stellen we voor; zij schrijven zelf een motivatie.

  • Wij trekken referenties na en ondersteunen bij de overeenkomst.

  • We begeleiden (interim) professional en werkgever om de kans op succes te vergroten.

Enkele van onze tevreden klanten