Web Analytics Made Easy -
StatCounter

IT en Digitale Business

Het speelveld van IT verandert sterk en schuift op naar business

De juiste keuze

De snelheid waarmee veranderingen in het digitale domein plaatsvinden, vragen om aanpassingsvermogen. Ben jij op zoek naar een nieuwe baan of interim opdracht? In deze interessante tijden is het ook voor jou steeds belangrijker de juiste keuzes te maken, laat ons horen wat jouw volgende stap is! Wil jij je oriënteren wat de mogelijkheden zijn die passen bij jouw persoonlijke groei en kansen in de toekomst? Wij gaan graag met je in gesprek.

Jou helpen

Mogelijk kunnen we jou verder helpen, nu of in de toekomst. Helpen met het vinden van een passende werkomgeving waarin jij tot je recht komt. Waar je met veel werkplezier aan de slag gaat en je verder kunt ontwikkelen. Of wil je worden begeleid in je persoonlijke ontwikkeling? Wij werken doorgaans met kandidaten die een afgeronde HBO of WO opleiding hebben of vergelijkbaar niveau en tenminste 7 jaar relevante werkervaring.

Focusgebieden

In het domein van IT en Digitale rollen in business bemiddelen wij voor MKB en grotere organisaties primair in de volgende functies

Sleutelposities in IT
Onder andere scrum masters; informatie managers; architecten; business analisten en -consultants; service managers.

Digitale Business
Hierin zoeken we voor opdrachtgevers o.a. naar digitale marketeers en product- of proces owners.

Voor interimmers
Opdracht via je eigen netwerk? We kunnen je ook ondersteunen met contracten, als sparring partner of met administratie.

Interesse?

Ben jij geïnteresseerd in hoe wij voor jou de beste match kunnen maken of je op weg helpen? Neem dan contact met ons op. Je kunt, als je wilt, via het contactformulier op deze pagina je CV doorsturen. Dan bellen wij jou!

Neem contact op zodat we jouw beste match kunnen vinden.

Meer weten?

Ben je benieuwd naar de persoon achter Two Integrate? Neem contact op met Frank Aarts via +31 6 520 44 533 of mail naar frankaarts@twointegrate.nl. Kijk ook eens naar mijn LinkedIn profiel.

  Je naam*

  Je e-mailadres*

  Je telefoonnummer*

  Onderwerp

  Wat kunnen we voor je doen?

  Wil je jouw CV toevoegen?

  Toegestane bestanden: .doc, .docx of .pdf (maximaal 2 MB).
  De velden met een * zijn verplicht.