Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Coaching en Begeleiding

Jou helpen groeien en stappen te zetten waardoor je blij wordt en succes hebt

Trends

Wendbaar en flexibel zijn, voortdurend transformeren en je aanpassen. Welke kansen zijn er door innovatie en digitalisering. Hoe ga jij om met de veranderingen die voortdurend op je afkomen? Is jouw organisatie in staat om tijdig te bewegen? Een hoe zorg jij er voor dat jouw mensen inzetbaar blijven. En voor elke individuele professional: welke stappen kan jij maken zodat jij je verder blijft ontwikkelen en kunt blijven bijdragen? Zodat werk leuk en interessant blijft.

Verbinding

Om bij te dragen aan een vliegende start en succesvolle samenwerking, blijven wij ook bij een vaste functie gedurende de eerste periode betrokken. We hebben een 3 tal coach momenten met opdrachtgever en professional. We ondersteunen actief in de samenwerking en helpen eventuele problemen oplossen. Bij interim opdrachten onderhouden wij tijdens de uitvoering voortdurend contact met opdrachtgever en professional over het verloop van de uit te voeren werkzaamheden en te behalen resultaten.

Relaties bouwen

Wij gaan voor lange termijn relaties. Zowel met de opdrachtgever als met de professional. Hen óók ondersteunen als er behoefte is om het team te helpen ontwikkelen, een individuele carrière planning te bespreken of “gewoon” als sparring partner van strategisch tot tactisch niveau. Over zaken rond verandering en in de operatie. In ons netwerk hebben wij veel vakkundige coaches en begeleiders met verschillende achtergronden en bijdragen. Vraag het ons gerust. We brengen je graag in contact.

Een andere aanpak

(Leidinggevende) Professionals vinden en inzetten met de juiste kennis en ervaring. Die bijdragen en aansluiten bij het DNA van jouw organisatie. Talent is schaarser beschikbaar. Het maken van de juiste match gaat veel verder dan het -snel- aanbieden van een C.V., vinden wij.

Een heldere aanpak in 7 logische stappen.

Meer weten?

Bent je benieuwd naar de persoon achter Two Integrate? Neem dan contact op met Frank Aarts via +31 6 520 44 533 of mail naar frankaarts@twointegrate.nl. Kijk ook eens naar mijn LinkedIn profiel.

  • Oriëntatie, wat wil het (management)team of de organisatie bereiken.

  • Welke kennis en ervaring kan dat ondersteunen?

  • Hoe gaan we de juiste professionals vinden, welke kennen we al?

  • Kwalificeren kandidaten door persoonlijke gesprekken.

  • Geschikte mensen stellen we voor; zij schrijven zelf een motivatie.

  • Wij trekken in overleg referenties na en ondersteunen bij de overeenkomst.

  • Gedurende langere tijd begeleiden we om de kans op succes te vergroten.

Enkele van onze tevreden klanten