Twointegrate: klantgericht en betrokken
+ 31 6 52044533

Over “ons”

Kiezen en delen verbindt en confronteert

Zorgen dat er iets gebeurt

Dank u wel voor uw interesse!

Two Integrate bestaat sinds 2001 en is een initiatief van Frank Aarts. Ik leid en coördineer alle activiteiten. Elk vraagstuk vereist andere (management) competenties. Afhankelijk van de aard en omvang van de opdracht, werk ik deze geheel zelf of in samenwerking met partners uit. Door het uitgebreide netwerk vind ik altijd een passende oplossing of de juiste mensen voor u. Op basis van een brede, jarenlange ervaring op managementniveau, zowel in de business als bij IT- en zakelijke dienstverleners, ben ik een gesprekspartner op alle niveaus en sta u graag bij in uw keuzes.

Hard voor de zaak, hart voor de mens

Wat we gaan doen, wordt altijd in samenspraak bepaald. Met mijn natuurlijke overwicht als senior leider zet ik mensen makkelijk in beweging. Door met strakke hand te structureren en te delegeren, lever ik mijn bijdrage. Ook in complexe trajecten. Ik doe wat nodig is en met mijn open en mensgerichte benadering leg ik ook vervelende consequenties goed uit aan medewerkers. Ik weet mogelijke probleemgebieden snel te identificeren.

Meer weten?
Bent u benieuwd naar de persoon achter Two Integrate? Neem contact op met Frank Aarts via 06 520 44 533 of mail naar frankaarts@twointegrate.nl. Of kijk eens naar mijn LinkedIn profiel.

Delen via social media: