Twointegrate: klantgericht en betrokken
+ 31 6 52044533

Diensten

Kiezen en delen toont karakter

Wat kunnen we voor ú betekenen?

Waar liggen de kansen voor uw organisatie? Graag gaan we met u om de tafel om te onderzoeken hoe we samen uw bedrijfsdoelstellingen beter, sneller, efficiënter of goedkoper kunnen realiseren. Met de ervaring van Two Integrate komt u hier snel achter.

Professionals ondersteunen wij in hun persoonlijke ontwikkeling en keuzes van de best bij hen passende werkomgeving.

Onze primaire focus ligt op “Sleutel functies binnen Digitalisering en IT”, Management en Commercie.

Een beknopt overzicht van onze diensten vindt u hier onder.

Recruitment en Executive Search

Bent u op zoek naar een vaste medewerker: professional of leidinggevende? Two Integrate inventariseert met u de gewenste kennis en ervaring. Wij letten daarbij op het DNA van uw onderneming en vinden de juiste kandidaten. Door enerzijds gebruik te maken van onze database, anderzijds door gericht te zoeken op basis van het overeengekomen profiel.

Tijdens het proces zijn wij steeds nauw betrokken bij zowel de opdrachtgever als voorgestelde kandidaten. Wij denken graag mee in beste oplossingen.

Ook bij vaste functies wordt kandidaat na aanstelling langere tijd door ons begeleid! De opdrachtgever wordt over bevindingen geïnformeerd. Dit doen we om de kans op een langdurige en succesvolle samenwerking te helpen vergroten.

Interim en detachering

U heeft tijdelijke kennis of capaciteit nodig? Professionals die met hun ervaring een bijdrage kunnen leveren aan veranderingen, die extra kennis inbrengen of uw medewerkers tijdelijk vervangen?

Two Integrate beschikt over een groot netwerk van ervaren managers en andere professionals en bespreekt graag met u de situatie, wat de mogelijkheden zijn en welk profiel de beste bijdrage kan leveren.

Via ons komt u snel aan de juiste hoogopgeleide professionals, die met hun ervaring bij andere opdrachtgevers hun bijdrage leveren. Zij brengen vaak nieuwe inzichten mee op basis van eerdere ervaringen en zijn snel inzetbaar.

Samenstellen van teams

Veranderingen vinden in een steeds hoger tempo plaats. Organisaties moeten wendbaar en flexibel zijn. Vaak dienen producten en diensten sneller en via kort cyclischer werkmethoden te worden gerealiseerd.

Dit vraagt om de inrichting en bemensing van passende (tijdelijke) teams. Als onderdeel van de “lijn” organisatie of in de vorm van een project.

Wij ondersteunen bij het samenstellen en het maken van keuzes.

Daarnaast kunnen wij ook teams bemensen op tijdelijke basis.

Coaching en begeleiding

Spelers met compleet nieuwe bedrijfsmodellen betreden de markt en groeien uit tot geduchte concurrenten. Dit vraagt om wendbaarheid en flexibiliteit. Digitaal leiderschap, ook in bestaande organisaties.

Hoe ga je hier als leider mee om, hoe zorg je er voor dat je tijdig anticipeert en successen kunt continueren. Flinke uitdagingen. Zowel voor leidinggevenden als niet leidinggevende professionals.

Wij staan je op basis van maatwerk bij in de vorm van coaching en begeleiding.

Meer weten?
Over welke dienst(en) wilt u met ons verder praten? Benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op met Frank Aarts via 06 520 44 533 of mail naar frankaarts@twointegrate.nl.

Delen via social media: