Web Analytics Made Easy -
StatCounter

VACATURE

Manager keukenapparatuur

Nummer: 1234567
Startdatum: 01-04-2019
Einddatum: 29-04-2019
Standplaats: Heerhugowaard
Aantal uren: 40
Sluitingsdatum: 30-03-2019

Omschrijving van de functie

Het gaat hier om een full-time functie op de afdeling Keukens. Je moet verstand hebben van keukenkastjes, keukeninrichting, gasfornuizen, elektrische fornuizen en inductiekookplaten.

Naast het adviseren van klanten ga je ook aan de slag met het monteren van keukenkastjes, keukenbladen, kookeilanden en afzuigkappen. Je hebt liefst twee rechterhanden, maar iemand met één linker en één rechter mag ook solliciteren. Wij maken geen onderscheid op het gebied van links- of rechtshandigheid.

Omschrijving van kandidaat

Je bent bekend met keukens. Je weet hoe een fornuis werkt en hoe je op de perfecte manier potten en pannen in keukenkastjes kunt opbergen. Het gaat hier om een full-time functie op de afdeling Keukens. Je moet verstand hebben van keukenkastjes, keukeninrichting, gasfornuizen, elektrische fornuizen en inductiekookplaten.

Naast het adviseren van klanten ga je ook aan de slag met het monteren van keukenkastjes, keukenbladen, kookeilanden en afzuigkappen. Je hebt liefst twee rechterhanden, maar iemand met één linker en één rechter mag ook solliciteren. Wij maken geen onderscheid op het gebied van links- of rechtshandigheid.

Lijkt je dit een leuke functie? Reageer dan direct!

  Je naam*

  Je e-mailadres*

  Je telefoonnummer*

  Onderwerp

  Wat kunnen we voor je doen?

  Wil je jouw CV toevoegen?

  Toegestane bestanden: .doc, .docx of .pdf (maximaal 2 MB).
  De velden met een * zijn verplicht.