Twointegrate: klantgericht en betrokken
+ 31 6 52044533

Werkwijze

Kiezen en delen verruimt je blik

Een doordachte en integrale aanpak

Opdrachtgevers willen graag duidelijkheid. Die geven wij. We maken vooraf concrete afspraken over de aanpak en te verwachten resultaten.

Samen kijken we naar uw doelstellingen. Wat wilt u bereiken? Wat moet anders? Hoe kan een nieuwe (tijdelijke) professional daar aan bijdragen? Aan welke eisen dient de kandidaat te voldoen.

Tijdens dit “intake” proces snuiven we ook graag de sfeer en cultuur binnen uw organisatie op. Samen met u willen we resultaten boeken. Wij starten met zoeken als we het profiel samen duidelijk hebben. Ook tijdens het wervingsproces blijven wij intensief met elkaar in contact. Om een goeie match te maken. De belangen voor zowel de opdrachtgever als de professional zijn groot.

Met kandidaten houden wij intensief contact. Om te weten wat hun wensen zijn en hoe zij zich ontwikkelen.

Wij kiezen voor een doordachte en integrale aanpak, hierdoor vergroten we de kans op succes.

Netwerk

Wij beschikken over een groot netwerk en waar nodig betrekken we onze partners om snel geschikte kandidaten te vinden of u te helpen teams te bouwen en (tijdelijk) te voorzien van extra kennis en capaciteit. Daarbij blijven wij waken over de kwaliteit en bieden alleen bij uw vraag passende kandidaten en oplossingen aan.

Uw klant altijd centraal

Vanuit een ruime ervaring kijkt Two Integrate graag met u mee naar de juiste oplossingen. Aspecten als klantgerichtheid, flexibiliteit en continuïteit zijn belangrijke pijlers onder uw en onze dienstverlening!

Verandering is de constante. Kwaliteit, wendbaarheid en snelheid worden steeds belangrijker. In onze aanpak kiezen wij voor een persoonlijke benadering en kijken met u voortdurend naar mogelijkheden. Mensen maken het échte verschil zo weten wij.

Een andere aanpak

(Leidinggevende) Professionals vinden en inzetten met de juiste kennis en ervaring. Die bijdragen en aansluiten bij het DNA van uw organisatie. Talenten zijn schaarser beschikbaar. Het maken van de juiste match gaat veel verder dan “het zoeken van een (tijdelijke) medewerker of het -snel- aanbieden van een CV”.

Wij doen het zó:

  1. Oriëntatie, wat wil het (management)team of de organisatie bereiken
  2. Welke kennis en ervaring kan dat ondersteunen
  3. Hoe gaan we de juiste professionals vinden, welke kennen we al
  4. Kwalificeren kandidaten door persoonlijke gesprekken
  5. Geschikte mensen stellen we voor; zij schrijven zelf een motivatie
  6. Wij trekken in overleg referenties na en ondersteunen bij de overeenkomst
  7. Gedurende langere tijd begeleiden we om de kans op succes te vergroten

Meer weten?
Past onze werkwijze bij uw organisatie? Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Frank Aarts via 06 520 44 533 of mail naar frankaarts@twointegrate.nl.

Delen via social media: