Twointegrate: klantgericht en betrokken
+ 31 6 52044533

Opdrachtgevers

Kiezen en delen zorgt voor een blijvend effect

Inspelen op trends, bouwen op ervaring

Meer effectiviteit en flexibiliteit, focus op kernactiviteiten en zoeken naar nieuwe vormen van samenwerking. Dat zijn de belangrijkste trends die we waarnemen in de markt. Ze hebben invloed op de inrichting van organisaties en hun dienstverlening. Natuurlijk ook op het samenstellen van teams en het maken van een juiste keuze bij het werven van nieuwe collega’s.

Two Integrate heeft ruime ervaring in verschillende bedrijfstakken zowel bij MKB+ als grote organisaties. Wij maken de verbinding tussen de opdrachtgever en de professional, mede gebaseerd op concrete praktische kennis en ervaring. We denken mee over mogelijke oplossingen en op uw wens dragen we ook bij aan de samenstelling van (tijdelijke) teams. Zie voor informatie ook onze diensten.

We gaan voor lange termijn relaties. Zowel met de opdrachtgever als met de professional. Onderdeel daarvan is o.a. dat wij óók de voor u geworven medewerker in vaste dienst en u gedurende de eerste periode begeleiden en daarover aan u rapporteren. Om de kans op een langdurige samenwerking en succesvolle inzet te vergroten! Vraagt u ons naar deze aanpak.

Vanuit de eigen praktische ervaring richten wij ons op:

sleutelposities in IT. Bijvoorbeeld regie managers; architecten; digitale business leiders; project-, programma- en verander managers; service managers; CIO’s/IT managers en business consultants

management rollen. Naast de “digitale rollen” ondersteunen wij ook vaak in het vinden van algemeen, commercieel en financieel management

marketing & sales. O.a. digitale marketing specialisten, strategische accountmanagers en interne accountmanagers

Als u andere behoeften heeft, stelt u gerust uw vraag. Wij proberen u op weg te helpen naar de juiste betrouwbare bronnen of samen een oplossing te bedenken.

Bedrijfsleven

Economische schommelingen, toenemende concurrentie, internet, nieuwe business en distributiemodellen. Segmenten verdwijnen en tegelijk vinden er krachtige innovaties plaats. De onzekerheid en risico’s zijn groter dan ooit; efficiënte processen en soepele samenwerking worden steeds belangrijker. Two Integrate heeft ervaring met actuele thema’s in Handel, Industrie en Zakelijke Dienstverlening.

IT

Nu budgetten onder druk staan, wordt steeds kritischer gekeken naar de waarde die IT creëert. Belangrijke keuzes – bijvoorbeeld over het outsourcen van IT-onderdelen – schuiven steeds vaker op ‘naar boven’, ze worden genomen door het hogere management. Dit vraagt iets van de in- of externe IT-leverancier als gesprekspartner. Hij moet kunnen meedenken op strategisch niveau en goed aanvoelen wat de klant wil. Two Integrate helpt management teams tevens bij het maken van een overtuigende propositie.

MKB

Bij grotere bedrijven in het MKB zien we de trend om meer terug te gaan naar de kernactiviteiten. Er is behoefte aan expertise om hun bedrijfsvoering beter af te stemmen en snel te kunnen anticiperen op veranderingen en het behalen van concurrentie voordeel. Kennis en tijd om IT juist in te zetten, ontbreken vaak. Juist ook voor deze doelgroep kan een frequente inzet van Two Integrate van grote waarde zijn.

Overheid en Zorg

Wat kunnen burgers zelf en wat doet de overheid? In de publieke sector worden taken herverdeeld, budgetten teruggeschroefd en samenwerking in de regio wordt de norm. Het standaardiseren en hergebruiken van informatie en applicaties biedt kansen, uiteraard met bescherming van privacy als voorwaarde. Voorbeelden zijn Politie, Decentrale Overheid en Zorg instellingen.

Meer weten?
Kunnen we ook u van dienst zijn met onze expertise en ervaring? Neem contact op met Frank Aarts via 06 520 44 533 of mail naar frankaarts@twointegrate.nl.

Delen via social media: