Twointegrate: klantgericht en betrokken
+ 31 6 52044533

Kandidaten – Vacatures

Kiezen en delen voorkomt stilstand

Ben je op zoek naar een nieuwe baan of interim opdracht? Of wil je je oriënteren wat de mogelijkheden zijn die passen bij jouw persoonlijke groei en kansen in de toekomst? Wij willen geschikte professionals graag beter leren kennen en gaan het gesprek met jou aan. Ook voor jou is het steeds belangrijker de juiste keuzes te maken, we horen je graag uit over je ervaringen en ambities!

Mogelijk kunnen we je verder helpen, nu of in de toekomst. Helpen met het vinden van een passende werkomgeving die bij jou past. Waar je met veel werkplezier aan de slag gaat en je verder kunt ontwikkelen.

Wij werken doorgaans met kandidaten die een afgeronde HBO of WO opleiding hebben of vergelijkbaar niveau en tenminste 7 jaar relevante werkervaring.

Mede gebaseerd op onze eigen praktische ervaringen in verschillende (management) rollen, hebben wij gekozen voor de volgende focus gebieden:

– sleutelposities in IT. Bijvoorbeeld regie managers; architecten; digitale business leiders; project-, programma- en verander managers; service managers; CIO’s/IT managers en business consultants

– management rollen: naast de “digitale rollen” ondersteunen wij ook vaak in het vinden van commercieel-, algemeen- en financieel management

– marketing & sales: o.a. digitale marketing specialisten, strategische accountmanagers en interne accountmanagers

Ben jij geïnteresseerd in hoe wij voor jou de beste match kunnen maken of je op weg helpen? Neem dan contact met ons op. Je kunt hieronder je CV achterlaten. Dan bellen wij jou!

Elke donderdag middag kan je ook bellen met vragen. Op +31 652044533

Hier komt de link naar het vacature overzicht!

Contactformulier

Voeg hieronder je cv toe. Bestanden: doc, docx of pdf (maximaal 2 mb).

Delen via social media: